Cosul dumneavoastra
 x 


GHE Rainforest 72 rasaduri - 12v + Floraserie - Sistem Complet

Sistem de propagare aeroponic
Mai mult

5339,39 L TVA incl.
Cod produs: GHE-SRAINFOREST

Pentru succesul butasilor dvs, RainForest este cel mai bun sistem hydroponic existent

Este cel mai puternic dintre modulele noastre, conceput pentru maximizarea cantitatii de oxigen accessibil radacinilor. Exploziv!
Folosit in marile laboratoare americanede cercetare, precum Argonne National Laboratory si Los Alamos National Laboratory, a permis obtinerea celor mai spectaculoase cresteri si recolte realizate pana acum!

RainForest este instrumental excelent pentru recolte reusite in "Sea of Green", metoda care permite recoltarea unui numar mare de plante intr-un spatiu limitat, de la stadiul de butasi pana la fructificatie evitand socul suferit de plante la transplantare.

Un concept simplu si extraordinar.

Plantele sunt suspendate in ghivece speciale,deasupra solutiei de nutrienti. Un motor complet silentios pulverizeaza lichidul pe tulpini care dezvolta in timp record o retea de radacini frumoase.

In cateva zile butasii dvs sunt gata sa fie transplantati in substratul ales de dvs, o mranita biologica de exemplu, si vor deveni plante minunate. Gradinarit de inalta tehnologie!

Sistemele noastre sunt fabricate din plastic protejat anti-UV, garantand o durata mai lunga de viata. Cu bariera anti-lumina care previne cresterea algelor.

Dimensiuni:

- Latime = 67cm

- Lungime= 67 cm

- Inaltime = 31 cm

- Rezervor = 90L

Include:

* Rezervor
* Capac perforat

* Ghivece
* Pompa centrifuga
* Pack Flora serie 1L (gro+bloom+micro)

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...