Cosul dumneavoastra
 x 


Biobizz Bio-Bloom 500ml

Fertilizator complet Bio-Bloom de la Bio-Bizz pentru faza de inflorire.
Mai mult

164,61 L TVA incl.
Cod produs: BBZ-BB500

Bio-Bloom

Formularea 100% naturala pentru faza de inflorire Bio-Bloom este un fertilizator complet, folosit de la inceputul productiei de flori pana la recoltare. Contine minerale in stare naturala, micronutrienti, aminoacizi si hormoni de origine vegetala, pentru a asigura o crestere exuberanta a florilor si mugurilor viitoarelor fructe. Bio-Bloom se poate aplica atat in cultivarea la pamant, prin udare manuala, cat si in cultivarea prin irigare automata, prin picurare.

Bio-Bloom este un fertilizator lichid, organic si complet, ce contine un mic procent de nitrogen si suficient fosfor si potasiu pentru o inflorire exuberanta. Micro-elemente si hormoni de origine vegetala sunt de asemeni incorporati, pentru a imbunatati metabolismul plantei.
Bio-Bloom contine de asemenea enzime si aminoacizi, care lucreaza sinergic cu solul pentru a favoriza inflorirea si fructificarea. Bio-bloom poate fi folosit pentru sol, dar si pentru substraturile soil-less, precum vata minerala, hydroton sau cocos - este asadar un fertilizator complet ce poate fi utilizat de la inceputul infloririi pana la productia de muguri si flori, imediat inainte de recoltare.
Bio-Bloom este plin de minerale naturale, micro-nutrienti, aminoacizi si hormoni de origine vegetala pentru a obtine o inflorire exuberanta si o fructificare reusita.

Sfatul Bio Bizz
Bio-Bloom este un fertilizator pentru flori si contine din plin elementele majore fosfor si potasiu.
Potasiul determina formarea si dezvoltarea petalelor si capetelor florilor, iar fosforul le da munitia necesara pentru a deveni puternice, energice. Cele doua elemente pot fi numite caramizile constructiei florale.
Adaugarea de potasiu in special in schema de nutritie informeaza planta (impreuna cu modificarea duratei de iluminare) ca a sosit momentul sa se reproduca.

Plantele realizeaza reproducerea in acelasi mod ca si alte organisme - facandu-se mai atractive, astfel incat sa intereseze membrii celuilalt sex pentru a realiza fertilizarea, in urma careia rezulta semintele. Acesta este scopul existentei florilor.
Cateodata samanta sau fructul nu sunt necesare in procesul de inflorire, iar partenerii de polenizare sunt tinuti separat. Acest lucru produce confuzie in plante, mai ales daca in nutritie se adauga acele elemente de inflorire care favorizeaza formarea florilor si mugurilor, iar aceasta confuzie se traduce prin exacerbarea infloririi, prin aparitia a si mai multi muguri, flori si petale, care de care mai frumoase, destinate atragerii partenerului care nu mai apare. In acest mod se pot realiza infloriri de exceptie, si pe acest mecanism se bazeaza majoritatea cultivatorilor de succes.
Nitrogen (N) 2.0% Ammoniac (NH4) 0.9% Nitrate (NO3) 1.1% Phosphorous (P2O5) 6.0% Potassium (K2O) 3.5%

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...