Cosul dumneavoastra
 x 


Gold Label Special Mix Light 50 L

Pentru control total al fertilizarii
Mai mult

237,68 L TVA incl.
Cod produs: GLSML50

Gold Label Special Mix Light 50L

Pentru cultivatorii care prefera sa detina un control total asupra nutrientilor administrati de-a lungul intregului ciclu - avem Special Mix Light. Este produs din aceeasi turba suedeza alba virgina, dar contine mai putini fertilizatori adaugati. Nutrientii care sunt inclusi ajung pentru un transplant reusit si un bun start pentru plantele mici, dupa care cultivatorul preia controlul.

Special Mix Light poate fi utilizat atat cu nutrienti minerali cat si cu nutrienti organici.

Substratul, clima si lumina sunt cei trei factori cruciali pentru o crestere reusita. Un substrat bun reprezinta 1/3 din succesul unei recolte de succes. Atunci cand vreti sa detineti controlul complet asupra nutrientilor folositi, aveti nevoie de mult aer in jurul radacinilor, de o mare capacitate de retentie a apei, un mediu bun tampon pentru pH, si doar atati nutrienti pentru inceputul cresterii, astfel incat sa puteti prelua controlul dupa prima udare. Pentru acest lucru aveti nevoie de substratul Light perfect. Adica  de Special Mix Light!

Cum sa obtineti maximum din amestecul dvs Special Mix:

Cultivatorii organici sunt sfatuiti sa adauge in sol bacterii benefice si Mycorrhizae, pentru care substratul va oferi un mediu bine tamponat.

Saturatia ideala este de 65%. Este foarte simplu de testat - luati o mana de pamant si strangeti-o  in pumn. Doar cateva picaturi de apa ar trebui sa apara printre degete. Special Mix este aproape gata de folosire. Un singur pahar cu apa este de ajuns pentru a hidrata un vas de 10 litri de substrat.

Nu trebuie sa mai adaugati var sau compost in substrat - ele sunt deja prezente.

Manipulati substratul cat mai putin, pentru ca el sa-si pastreze structura aerata.

Dupa ce ati transplantat plantele, apasati usor amestecul din ghiveci pentru a crea stabilitate radacinilor. Puteti simti cat de elastic este amestecul nostru cand este apasat.

Atentie! Special Mix Light contine doar atati nutrienti cat plantele sa poata porni la drum, dar dupa aceasta, trebuie sa adaugati proprii nutrienti. Iar structura deschisa a Special Mix va permite sa alegeti intre un sistem cu scurgere sau unul fara scurgere.

Structura deschisa din Special Mix va permite sa folositi un sistem Ebb & Flow si sa va clatiti substratul fara riscul ca se va forma o balta de noroi. Orice exces de apa se va drena. Va recomandam folosirea enzimelor pentru flushing.

Daca doriti sa regenerati compostul dupa prima utilizare, acest lucru este relative simplu de realizat. Se indeparteaza primii 5 cm de substrat din ghiveci si se amesteca cu cel putin 1/3 Special Mix proaspat. Se adauga Remix pentru upgrade de materii organice si minerale - sau se pot utiliza aditivii pe care ii considerati cei mai buni.

Intreg amestecul poate fi reciclat si pastrat in conditii optime, iar daca lucrati in gradina, puteti utiliza o groapa de compost pentru regenerarea mix-urilor.

Special Mix este corectat pentru pH - dar daca lucrati cu nutrienti minerali, ei trebuie sa fie in plaja de pH de la 5,2 si 6,2.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...