Cosul dumneavoastra
 x 


Confidentialitate/Discretie

Pentru ca confidentialitatea clientilor nostri este un lucru important pentru noi, INDOORGARDENS va propun cel mai bun sistem de confidentialitate pentru comenzi de pe internet. Nu avem nevoie de numele si de adresa pentru a efectua livrare.

Va precisam ca modul cel mai discret este acela de a face comanda direct prin telefon, la numarul nostru 0745 130 010 si de a ridica comanda Dvs direct de la magazinele nostri din Romania (vezi harta).

Daca din pacate nu avem momentan un magazin in orasul Dvs., puteti efectua comanda dupa situl nostru fara sa creati un cont doar validant comanda cu un nume oarecare. Numele in sine conteaza doar sa fi plosibil si sa iasa cat mai putin in evidenta.

Adresa de mail asociata la comanda este bine sa fie una functionala, pentru a putea comunica cu INDOORGARDENS. Poate fi o adresa de e-mail pe care o folosit doar pt comenzile catre indoorgardens.ro.

Referitor la numarul de telefon, va rog sa furnizati intotdeauna un numar de telefon valid pentru a putea fi contactat de cei de la Fan Courier si Urgent Courier sau de noi in cazul in care sunt anumite probleme legate de livrare.

Pentru maxim de confidentialitate puteti opta pentru ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat din localitatea Dvs. (nu este necesar sa precizati adresa exacta).