Cosul dumneavoastra
 x 


Calitate garantata pentru toate produsele noastre

Depozitarea adecvata, calitatea si autenticitatea produselor sunt garantate!


Indoor Gardens realizeaza un rulaj rapid al stocurilor, astfel incat produsele noastre sunt mereu proaspete; niciodata nu se apropie de data de expirare. De asemenea, stocarea se realizeaza in conditiile recomandate de producator. Depozitam produsele in conditii optime de temperatura si umiditate, asigurandu-ne de asemenea ca transportul se realizeaza la aceleasi standarde. De exemplu, nutrientii destinati plantelor isi pierd din proprietati (continut de minerale) daca nu sunt pastrati in conditii adecvate. Aceste substante trebuie sa fie depozitate cu grija, intr-un loc uscat, unde temperatura nu trebuie sa coboare sub 5 grade Celsius si sa nu urce la valori de peste 35 de grade Celsius, atat in depozit, cat si in mijlocul de transport.

Deoarece suntem in contact direct cu producatorii, primim intotdeauna informatii despre conditiile optime in care se pastreaza bunurile pe care le comericalizam. Respectand acesti parametri, putem furniza produse ce isi pastreaza calitatatile si proprietatile de la iesirea din fabrica si pana la momentul in care ajung in posesia clientilor nostri. Astfel, aveti garantia ca ingredientele si substantele active din produsele furnizate de noi vor ajunge la plantele Dvs. exact in cantitatile care sunt inscrise pe ambalaj.

Indoor Gardens vinde numai produse noi, originale, insotite de certificat de garantie.

Nu uitati ca un produs prea ieftin poate sa ascunda deficiente grave. Doar cumparand un produs original, sunteti sigur de calitatea si provenienta acestuia.